Aktuelle udstillinger

Påskeudstilling hos  Galleri Lene F i Ulsted

Udstilling er fra den 18.- 22. April 2019

Der er åbent: kl. 11 til 17

Galleri Lene Frederiksen
Rørholtvej 32, Ulsted
9370 Hals

Find vej

Du kan læse mere her :
www.lenefrederiksen.dk


Atrium.Den Levende Krukke på Clay i Middelfart

Fra oktober 2018 kan du se mine plantekrukker på udstillingen Atrium. Den Levende Krukke på Clay Keramikmuseum i Middelfart.

Udstillingen kan ses fra 13/10- 2018 til 31/3-2019

Du kan læse mere om udstillingen her

 


I år deltager jeg i Spor Kunsten og byder velkommen på mit værksted d.6-7 oktober 2018 . For tiden har vi desværre vandskade i Lertøj og det betyder, at alle minearbejder er hjemme og kan ses i udstillingen i mit værksted.

Der er åbent 11 –  17 både lørdag og søndag.

Du kan downloade invitationen til Sporkunsten her


GRASSI MUSEUM OF APPLIED ARTS I LEIPZIG

Som følge af min deltagelse i udstillingen “Moderne dansk Keramik” i 2005 i Tiendschur Keramikmuseum i Tegelen i Holland, havnede 2 af mine skulpturer via en samler på Grassi Museum Of Applied Arts i Leipzig. I 2013 indgik skulpturerne i en udstilling med international keramik.

Jeg blev bedt om at sende biografisk information til kataloget, som jeg senere købte. Stor var min skuffelse, da mine værker ikke var repræsenteret i en ellers mursten af et katalog, og jeg klagede derfor min nød til Walther fra museet. Stor var imidlertid min glæde og overraskelse, da samme Walther har meddelt mig, at jeg er repræsenteret på følgende to udstilling. Og garanteret med fotos i begge.

Jeg har værker med på to udstillinger. Made in Denmark, fra 2/6 til 7/10 – 2018 og Gefäss/Skulptur som starter til november 2018

“Hope it`s a great make-up for a never healing embarrassment”