Aktuelle udstillinger

I år deltager jeg i Spor Kunsten og byder velkommen på mit værksted d.6-7 oktober 2018 . For tiden har vi desværre vandskade i Lertøj og det betyder, at alle minearbejder er hjemme og kan ses i udstillingen i mit værksted.

Der er åbent 11 –  17 både lørdag og søndag.

Du kan downloade invitationen til Sporkunsten her


GRASSI MUSEUM OF APPLIED ARTS I LEIPZIG

Som følge af min deltagelse i udstillingen “Moderne dansk Keramik” i 2005 i Tiendschur Keramikmuseum i Tegelen i Holland, havnede 2 af mine skulpturer via en samler på Grassi Museum Of Applied Arts i Leipzig. I 2013 indgik skulpturerne i en udstilling med international keramik.

Jeg blev bedt om at sende biografisk information til kataloget, som jeg senere købte. Stor var min skuffelse, da mine værker ikke var repræsenteret i en ellers mursten af et katalog, og jeg klagede derfor min nød til Walther fra museet. Stor var imidlertid min glæde og overraskelse, da samme Walther har meddelt mig, at jeg er repræsenteret på følgende to udstilling. Og garanteret med fotos i begge.

Jeg har værker med på to udstillinger. Made in Denmark, fra 2/6 til 7/10 – 2018 og Gefäss/Skulptur som starter til november 2018

“Hope it`s a great make-up for a never healing embarrassment”