Menu Luk

Udstilling på Grassi Museum Of Applied Arts i Leipzig

Som følge af min deltagelse i udstillingen “Moderne dansk Keramik i 2005 i Tiendschur Keramikmuseum i Tegelen i Holland, havnede 2 af mine skulpturer via en samler på Grassi Museum Of Applied Arts i Leipzig. I 2013 indgik skulpturerne i en udstilling med international keramik.

Jeg blev bedt om at sende biografisk information til kataloget, som jeg senere købte. Stor var min skuffelse, da mine værker ikke var repræsenteret i en ellers mursten af et katalog, og jeg klagede derfor min nød til Walther fra museet. Stor var imidlertid min glæde og overraskelse, da samme Walther har meddelt mig, at jeg er repræsenteret på følgende to udstilling

Og garanteret med fotos i begge

“Hope it`s a great make-up for a never healing embarresment”