Menu Luk

Her har jeg udstillet

FORÅRSUDSTILLING maj 2022

I foråret 2022 udstillede jeg på Fur på Galleri Karolines Huss sammen med to malere og en keramiker. 
 
Se wwwkarolineshus.dk for flere oplysninger.

Påskeudstilling hos  Galleri Lene F i Ulsted

I april 2019 udstillede jeg på Galleri Lene F i Ulsted. 

Galleri Lene Frederiksen
Rørholtvej 32, Ulsted
9370 Hals

Du kan læse mere her :
www.lenefrederiksen.dk

Atrium.Den Levende Krukke på Clay i Middelfart

Fra oktober 2018 til marts 2019 udstillede jeg på  udstillingen Atrium.

Den Levende Krukke på Clay Keramikmuseum i Middelfart.

 

 

 

 

Oktober 2018 – Spor Kunsten

 

GRASSI MUSEUM OF APPLIED ARTS I LEIPZIG

Som følge af min deltagelse i udstillingen “Moderne dansk Keramik” i 2005 i Tiendschur Keramikmuseum i Tegelen i Holland, havnede 2 af mine skulpturer via en samler på Grassi Museum Of Applied Arts i Leipzig. I 2013 indgik skulpturerne i en udstilling med international keramik.

Jeg blev bedt om at sende biografisk information til kataloget, som jeg senere købte. Stor var min skuffelse, da mine værker ikke var repræsenteret i en ellers mursten af et katalog, og jeg klagede derfor min nød til Walther fra museet. Stor var imidlertid min glæde og overraskelse, da samme Walther har meddelt mig, at jeg er repræsenteret på følgende to udstilling. Og garanteret med fotos i begge.

Jeg har værker med på to udstillinger. Made in Denmark, fra 2/6 til 7/10 – 2018 og Gefäss/Skulptur som starter til november 2018

‘Hope its a great healing for a never ending embarrasment’

Frue Plads Kunsthåndværkermarked

I august 2018 udstillede jeg på Kunsthåndværkermarkedet, på Frue Plads i København

Du kan læse meget mere her

Det Nye Kastet i Thisted

Fra august til september 2017 blev mine plantekrukker udstillet i Det Nye Kastet i Thisted.

Du kan læse om udstillingen i artiklen fra Nordjyske Tidende fra september 2017.  Kunstnere og krukker i gårdhave  (desværre kun for abonnenter)

Kunsthåndværkermarkedet Frue Plads 2017

I august 2017 udstillede jeg på Kunsthåndværkermarkedet Frue plads som blev afholdt på Dyrkøb, på den anden side af Frue Plads.